053-436 40 99 leo@kampaccountancy.nl

Samen voor uw zaak!

Privacyverklaring Kamp c.s. accountancy & bedrijfsadvies

Kamp c.s. accountancy & bedrijfsadvies, gevestigd aan Hengelosestraat 92 7514 AK Enschede, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Hengelosestraat 92
7514 AK Enschede
053 436 40 99

Persoonsgegevens die wij verwerken:

Kamp c.s. accountancy & bedrijfsadvies verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
* Voor- en achternaam
* Geslacht
* Geboortedatum
* Geboorteplaats
* Adresgegevens
* Telefoonnummer
* E-mailadres
* Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door gegevens
te verstrekken via de mailmogelijkheid op deze website, in correspondentie en telefonisch.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken:

Kamp c.s. accountancy & bedrijfsadvies verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:

* Burgerservicenummer (BSN)
* Kopie identiteitsbewijs

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken:

Kamp c.s. accountancy & bedrijfsadvies verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

* Om te kunnen voldoen aan wettelijke verplichtingen, zoals gegevens die wij nodig hebben voor uw belastingaangifte(n), en de Wwft (Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme).
* U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
* U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
* Om goederen en diensten bij u af te leveren
* Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

Geautomatiseerde besluitvorming:

Kamp c.s. accountancy & bedrijfsadvies neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Kamp c.s. accountancy & bedrijfsadvies) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren:

Kamp c.s. accountancy & bedrijfsadvies bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Hierbij sluiten wij aan bij de wettelijke bewaartermijnen van gegevens welke voor de verwerking en nakoming van de overeenkomst die met u is gesloten van toepassing zijn.

Delen van persoonsgegevens met derden:

Kamp c.s. accountancy & bedrijfsadvies verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Kamp c.s. accountancy & bedrijfsadvies blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.
Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken:

De website van Kamp c.s. accountancy & bedrijfsadvies gebruikt de volgende cookies:

* technische cookies om onze website correct te laten functioneren (noodzakelijk).
* Functionele cookies om het gebruik van onze site te vergemakkelijken (noodzakelijk).
* Via onze website wordt een cookie geplaatst van het bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om  bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven.Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Kamp c.s. accountancy & bedrijfsadvies en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@kampaccountancy.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Kamp c.s. accountancy & bedrijfsadvies wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:
https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen:

Kamp c.s. accountancy & bedrijfsadvies neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.
Ondanks alle technische- en organisatorische beveiligingsmaatregelen kan een inbreuk (datalek) nooit volledig worden uitgesloten. Kamp c.s. accountancy & bedrijfsadvies pakt meldingen direct op voor nader onderzoek en neemt die maatregelen die nodig zijn om verdere schade voor betrokkenen en Kamp c.s. accountancy & bedrijfsadvies te voorkomen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons via telefoonnummer 053-436 40 99 of via info@kampaccountancy.nl

Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Deze website maakt gebruik van cookies ten behoeve van het goed functioneren en voor het optimaliseren van de gebruikerservaring. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten